úterý 15. listopadu 2011

Zeme obrich kamenu

Zeme obrich kamenu - tak zni puvodni nazev projektu pro mistni sirotky, ktery se pred sesti lety nepodarilo realizovat. Tento tyden to ale rozjizdime znovu! Dnes padl prvni strom na pristresek pro superkravu a ve ctvrtek vyrazime s prvnimi sirokty na trh - koupit jim kozu ci ovci. Nakonec jsme se tedy rozhodli realizovat oba plany soucasne - superkrava pro sirotcinec a mensi zvirata pro jednotlive sirotky. Podrobnejsi popis jednotlivych planu najdete v predchozich prispevcich.

Podle zatim doslych prispevku a prislibu bude dostatek financi na nakup slusne kravy a nekolik mensich zvirat. Kvalita kravy a pocet podporenych sirotku bude zaviset na celkove vysi prispevku. Pokud byste chteli projekt prodporit, muzete prsipet libovolnou castkou na ucet 3501034325/7940. Pouzijte prosim variabilni symbol 20111205. Pro zverejeneni v seznamu darcu prosim uvedte svoje jmeno a prijemni. O priorite rozdeleni prispevku (sirotci, co nejvice potrebuji pomoc) bude rozhodovat sdruzeni mistnich dobrovolniku, kteri projekt sirotcince realizuji. Pokud chcete venovat penize na konkretni ucel, uvedte to prosim take. Pro dotazy a komentare me muzete kontaktovat na mailu frosenkranc@gmail.com.

Muj cas v Keni se krati a chtel bych byt u realizace projektu a u nakupu zvirat, abych mohl zarucit spravne vyuziti prostredku. Proto prispevky zasilejte do 5.12., idealne co nejdrive. Pro nakup jednoho maleho zvirete je potreba 600-700 Kc. Superkrava bude stat okolo 20 000 Kc a pristresek pro ni (i s rezervou pro telata a rust stada) zhruba 7000 Kc. O prubehu projektu, jeho nakladech a i obdarovanych detech budu prubezne informovat.


Za vsechny sirotky v Essumbe a celou mistni komunitu dekuje Filip Rosenkranc

Žádné komentáře:

Okomentovat